Ledig tisdag

God kväll på er, suttit framför datorn ett bra tag idag och mest chillat. Tänkte bloggat tidigare idag men det blev ej av. Har fixat biler i photoshop och en bild som vi ska ge till våran lärare på torsdag när vi slutar, Tavlan blev väldig rolig tycker jag.
 
Igår var det måndag och vi hade en helt okej och chill dag i skolan. Det blev städ av lastbilarna både våran blåa och röda. Endast invändig städning då vi fick tvätt tid bokad för ena bilen som körs mest med imorgon onsdag. Sen ska vi även koppla dolly och trailer på onsdag med. Jag missade det i måndags då jag städade dem andra lastbilarna och hade enskilt samtal med läraren. Var riktigt bra att få ha det samtalet. Jag klarade nämligen ej uppkörningen med släpet nämligen, ville inte bli utan men svårt att ta det kortet privat. Men fick erbjudande om att komma tillbaka senare i höst och ta mitt CE kort. Så glad för då stängs inte jobbmöjligheterna på det sättet. Eftersom jag fick ett jobberbjudande innan och jag saknar rätt behörighet så fick jag tacka nej. Men jag skulle kanske kunna nappa på det efter hösten istället!
 
Dagen idag blev otroligt slapp, jag har umgåtts med min pojkvän som kom igårkväll. Han åkte tidigare idag för att han skulle klippa sig. Hade följt med om jag inte skulle gå i skolan imorgon. Alldeles för långt från honom att åka till Jönköping nämligen. Men men sista ordentliga dagen imorgon och en avslutning på torsdag sen.
 
Ikväll börjar ju Eurovision med, ska ni kolla på det?
 //Imme


Anonym    •  

Kul att hitta någon mer med lastbilsintresse, det är mitt mål så småningom också att köra alltså. Inte så insatt i Eurovision dock så det blir nog serie kollande hela kvällen :)


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se