strax sovdags

Godkväll på er alla, Nu hamnade jag här framför och har ork att uppdatera er lite om status just nu. strax tänkte jag ta och gå och lägga mig, men ska förberedda inför skolan imorgon.
 
Ja ni läste rätt, jag har börjat studera igen, går i jönköping och har efter mycket om och med ÄNTLIGEN fått komma in på en lastbilsutbildning. Om ca 40 veckor kommer jag att vara färdigutbildad och det känns så otroligt kul att få göra något helt nytt. Har pluggat lite efter gymnasiet men slutat då det inte varit några intressanta kurser tidigare. Imorgon är andra dagen på utbildningen och det är en typ av intro vecka, var dr igår och hade massa information samt att imorgon kommer det bli samma sak. Så mycket nytt här i höst ! Riktigt kul och känner att man blir så glad när det händer så mycket positivt i livet. Trots en fortsatt negativ front här hemma dock, samtidigt så kommer denna nystart i skolan hjälpa mig framåt och det får mig redan nu att vara gladare.
 
Kommer att hoppa in lite då och då på mitt jobb, Annars jobbar jag kvar på mina helger och tjänar lite cash. Men nu ska jag ta och sova lite.
 
//Imme
Välkommna hit till denna blogg som drivs av mig Irmeli, Även kallad för Imme. En härlig och pratglad tjej på 22 år i dagsläget. Jobbar i butik men snart så börjar jag troligtvis plugga, Men mer om de kommer inom framtiden. I dagsläget rider jag ej någon häst. Hoppas dock på att inom en snart framtid så sitter ja på hästryggen igen.