strax sovdags

Godkväll på er alla, Nu hamnade jag här framför och har ork att uppdatera er lite om status just nu. strax tänkte jag ta och gå och lägga mig, men ska förberedda inför skolan imorgon.
 
Ja ni läste rätt, jag har börjat studera igen, går i jönköping och har efter mycket om och med ÄNTLIGEN fått komma in på en lastbilsutbildning. Om ca 40 veckor kommer jag att vara färdigutbildad och det känns så otroligt kul att få göra något helt nytt. Har pluggat lite efter gymnasiet men slutat då det inte varit några intressanta kurser tidigare. Imorgon är andra dagen på utbildningen och det är en typ av intro vecka, var dr igår och hade massa information samt att imorgon kommer det bli samma sak. Så mycket nytt här i höst ! Riktigt kul och känner att man blir så glad när det händer så mycket positivt i livet. Trots en fortsatt negativ front här hemma dock, samtidigt så kommer denna nystart i skolan hjälpa mig framåt och det får mig redan nu att vara gladare.
 
Kommer att hoppa in lite då och då på mitt jobb, Annars jobbar jag kvar på mina helger och tjänar lite cash. Men nu ska jag ta och sova lite.
 
//Imme

Bad igår

Lyssnar just nu på sommarpratet med Marko, intressant historia att lyssna på, samtidigt sm jag lyssnar kollar jag igenom massa billder och försöker hitta något att pilla med ikväll. Idag är en dag motivationen ej räcker till så därför blir det intet bildfixande. Samtidigt som det känns en aning frustrerande att inte få motivation måste jag bara aceptera att jag inte orkar det ikväll. Det är en av många saker som jag måste aceptera, anledningen till att jag inte orkar är för att jag är alldeles för självkritisk idag. Det är jag ofta och därför slutar jag och tappar intresset för saker. Därför handlar det mycket om att jag måste aceptera att dels jag inte orkar och att jag faktistk inte är dålig på vad jag gör. Det är lättare sagt än gjort men som tur är man medveten om det.
 
Denna veckan har varit lite upp och ner, dock vet jag att helgen kommer bli både grym och jag kommer få en chans att ta paus från allt som händer runtomkring mig. Visserligen kan man inte ta en paus från livet men det gäller att man omger sig med personer som fyller det med glädje för då kan man glömma det jobbiga för tillfället. Därför var det så skönt att åka iväg och bada med en Erika en kompis. Man får snacka lite och samtiigt göra något annat som bryter det vardaliga mönstret. Så vi var nere på näsudden igår och badade på kvällen och trots de var lite knott och mygg var det jätte mysigt och uppfriskande.
 
Vet att mina inlägg är både halvdeppiga till och från men samtidigt så känns det så skönt att få saker sagt. Även fast jag pratar med människor i min närhet är detta ett bra ställe att släppa sina tankar på med.
Hoppas ni har en trevlig kväll nu för det ska jag med popcorn och once upon a time! Kanon bra serie om ni missat den.
 
//Imme
Välkommna hit till denna blogg som drivs av mig Irmeli, Även kallad för Imme. En härlig och pratglad tjej på 22 år i dagsläget. Jobbar i butik men snart så börjar jag troligtvis plugga, Men mer om de kommer inom framtiden. I dagsläget rider jag ej någon häst. Hoppas dock på att inom en snart framtid så sitter ja på hästryggen igen.