Tiden rullar på...

Nu var det några dagar sedan jag va här och och lämnade lite avtryck till världen, Äntligen lördag och helg men inte för min del då jag jobbar. Har jobbat sen i fredags och kommer va ledig för
st på torsdag, Då är det en shoppningtur planerad. Vart det ska ske är inte bestämt ännu. Så har ni något tips droppa de i kommentarerna!
 
Anledningarna är många då jag inte skrivit och det är helt enkelt för att jag inte hunnit eller orkat. Det har varit några turer till Jönköping då min mamma ligger inne på ryhov. Självklart åker man och hälsar på så ofta man kan mellan att man jobbar eller hänger med killen. Förövrigt är jag extremt glad att R finns där för mig då ja saknat det stödet så otroligt länge. Med tanke på allt som händer i mitt liv så känns det skönt med en person som förstår och kan komma med Ideér och trösta mig när det behövs. 
 
Samtidigt så är det inte så att jag har jättemycket att blogga om varje dag heller så detta är helt enkelt en drop in blogg där jag lättar och skriver när jag hinner och orkar.
//Imme
 

Björnar

Tanken idag var att spendera den i sängen kollandes på serier som Once upon a time, en otroligt bra serie om jag får säga det. Föredrar man en serie som handlar om sagor men ändå lite mer vuxnare sagor så är den verkligen att rekomendera.  Tyvärr blev det dock inget seriekollande idag. Utan istället styrde jag bilen mot jönköping och spenderade tiden där ett tag med min mamma. Troligtvis blir det en tripp till henne imorgon med. 
 
Igår blev det en lång dag i Borås med massa fotande på alla söta djur. Dem som fastnade mest var björnarna och nedanför här sen så kommer ni förstå varför, favoritdjuret är dock inte björn för min del utan häst. Det var undebart skönt med det dystra och gråa vädret igår. Regnade lite småskurar men inget man inte överlevde och dessutom hade det behövt komma mer regn nu ändå. Vi får hålla tummarna på ytterligare regn så att torkan börjar försvinna. Tror tyvärr att det finns risk för att det istället blir tvärtom. 
 
Imorgon är planen lite ärenden och sen en tur till jönköping på kvällen så man kan hälsa på mamma lite. Sen är det helg och då ska jag ladda upp med att chilla innan jobbet börjar igen på måndag.
 
//imme

jakten fortsätter

Många pusselbitar faller på plats just nu, det finns många som fortfarande saknas och alltid kommer va borta. Livet är i dagsläget väldigt snällt mot mig. Det har varit ett par tuffa månader nu de senaste. året har inte börjat positivt men ändå inte helt negativt.
 
Vissa vet att jag under en tid haft en häst hemma på foder, dock är han återlämnad sen ett tid tillbaka. Då började jag lite smått leta efter en ny häst att bara vara medryttare på. Hittade en som jag faktiskt var och provade. Ett jättefint sto som var av rasen lipizzaner. Helt klart favoritrasen! Red ut en runda tillsammans med ägaren och en annan tjej som hade haft häst i stallet.
 
Detta sto var en riktigt härlig häst och jätte trevlig. Men när jag red insåg jag att jag tappat alldeles för mycket sen jag slutade rida. Orkar knappt rida samt att min fot vek sig som den alltid gör i början. Det blir ej säkert vare sig för mig eller hästen då. Valde att tacka nej tyvärr då den är alldels för svår för mig i dagsläget. Känns ganska kluvet men inser att jag måste börja med en häst som är mycket lättare och man nästan kan garantera att den inte bockar iväg med mig när jag rider. Med tanke på vad ägaren berättade om den med så kändes det som att om jag red den skulle den troligtvis gå tillbaka istället för att den skulle utvecklas. Så i dagsläget fortsätter min jakt på en häst att rida lite då och då.
 
 
 Två gamla bilder på mig och Caspar
//Imme
Välkommna hit till denna blogg som drivs av mig Irmeli, Även kallad för Imme. En härlig och pratglad tjej på 22 år i dagsläget. Jobbar i butik men snart så börjar jag troligtvis plugga, Men mer om de kommer inom framtiden. I dagsläget rider jag ej någon häst. Hoppas dock på att inom en snart framtid så sitter ja på hästryggen igen.