Vill inte ta ut det i förtid

Har nyligen gjort en massa val i mitt liv som nu gör att jag står på samma ruta igen i princip. Dessa val har gjort mig glad så det är ingra problem. Saken är den att det finns något jag är extremt taggad inför. Vågar dock inte hoppas för mycket ännu då jag väntar med besked när jag vet mer. Allt är så löst just nu men kanske kanske.
 
 

Föreläsningstips!

För flera veckor sedan var jag tillsammans med några kompisar på Charlies häst och hund. Där lyssnade jag på en jätte inspirerande föreläsning.  Under den tiden red jag Larry och kände att vi stannat i en fas och denna lilla föreläsning var verkligen inspirerande.
 
Johanna som är föreläsare är en riktigt härlig och glad individ. När hon pratar blir man både glad och man vill höra mer.  Under den tiden jag följt Ryttarinspiration som hon driver så har hon och sidan utvecklats otroligt mycket! Johanna är en person som behövs i ridvärlden, med tanke på så mycket negativitet som det finns så tycker jag att hon bidrar till en bättre gemenskap och kontakt mellan ryttare. Hon berättar med stor inlevelse och man känner sig som man är på plats när hon berättar saker hon varit med om inom ridsporten. 
 
Önskar att jag skulle kunna gå på en hel av hennes föreläsningar, Så följ med på hennes resa hon gör och bli inspirerad av denna otroligt härliga person!
 
( Lånad bild)
//Imme

Prom

Här är några bilder jag fotade på Sandras systers bal! Aldrig fotograferat på Bal tidigare men det var riktigt roligt.
//Imme
Välkomna till denna blogg! Bloggen handlar om mig Irmeli som är en go och glad tjej som gillar att fotografera och att Designa på bloggen . Jag är utbildad hästskötare som numera lagt hästjobb åt sidan och jobbar i butik istället. Just nu rider jag inte någon speciell häst. Men efter sommaren så kommer jag ev ha en häst igen.