Står tomt här lite till

Hej på er!
Som ni märker har det stått lite tomt här nu igen och det beror på mycket som hänt privat, Sen har det inte kännts så kul att blogga om ridningen heller riktigt då vi mest bara ridit ut pga mitt bristande intresse att rida i ridhuset. Har ridit där något pass och två av dem passen har gått helt ok. Saken är nog den mer att det inte känns så kul pga att jag inte känner någon förbättring. Känns alltid som det är ständig dragkamp med Caspar och att han går på tvären trots att jag rider framåt. Ute är det så skönt för där släpper vi kraven plus att han går på annat bett ute så blir inte lika mycket dragkamp riktigt. Ska kolla med en i stallet om hon kan hålla lite träning för oss för just nu stampar jag på samma ställe.
 
Igår red vi ut en kort runda och skrittade samt travade någon sträcka. Caspar är så rolig för han är både lättskrämd men ändå inte. Saker man tror att han ska reagera på gör han inte. Igår mötte vi en läskig tant som höll på i trädgården. Hon satt ner i ett land och höll på. Redan då så började Caspar att gå ner i diket. Sen när hon reste sig upp blev det en tvärvändning och nästan en avramlig för mig del. Ibland är han knäpp min häst. Efter denna incident red vi vidare. Otroligt skönt väder det varit nu dem senaste dagarna. 
 
Caspar kommer få vila idag och sen får jag se vad vi hittar på imorgon och på fredag, har tagit ledigt från jobbet på fredag då jag ska passa min lillasyster och köra henne till mina kusiner. Ska bli gött med en liten roadtrip i den ``nya`` bilen. Nedan får ni lite bilder från dem senaste dagarna, även på nya och gamla bilen.
//ImmeKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se