Ledig torsdag!

God förmiddag på er alla!
Nu ska jag strax göra mig iordning och åka för att kolla på lite bilar. Ska åka med min Morfar som kan en del om dem flesta bilar. Så som typ vanliga fel och liknande. Hoppas på att hitta något snart så jag kan göra mig av med min gamla. Efter det blir det nog lite lunch och sen åka vidare till stallet och rida lite. Tänkte sitta upp idag och rida igenom honom på pelhamet. Så får vi se hur det känns idag. Inte ridit på några dagar nu.  Ska försöka bli bättre och lägga upp en bättre plan för Caspar nu fram tills juni.
 
Igår longerade jag honom, var förberedd på att det skulle bli en hel del bocksprång och svårt att hålla honom. Men inte alls. Han var lite springig först men sen när jag sa åt honom så lyssnade han. Jätte härligt verkligen att det inte blev någon dragkamp. Enda gången han drog iväg rejält var när han skvätte upp sand på ridhusväggen och då blev han rädd.
 
//Imme


Ellen - tävlingsryttare    •  

Härligt att vara ledig! Håller tummarna för bil-letandet :)

Svar: Tack! Blev dock inget idag heller men det är som att kolla häst när det kommer till att kolla bil!:D
Irmeli Niskasaari










Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se