Hovis, Ny bil och Barbackatur

Många dagar som flugit iväg nu! Skulle rida i tisdags, det slutade med en ny bil. Äntligen! Så skönt att ha fått det gjort. Det blev en Skoda som hamnade i min ägo. Gillar den redan och känns som en bra bil. I onsdags red jag  ut på förmiddagen med Caspar. Var jätte härligt och han njöt i fulla drag lilla Caspar. 
 
Igår fick Caspar nya skor, så härligt att fått det gjort nu då vi fått skjuta på tiden efter att hovis sträckt sig. Men igår var det dags. Caspar är lite sådär rolig för han testar alltid hovis. Han drar alltid åt sig sina bakben. Antagligen testar han eller så har han varit med om något. Han är rolig med för att han vet om att han inte gör rätt. Eller ja rätt enligt oss.  Man ser på honom att han funderar på om det var särskillt smart. Han kan göra så i ridningen med, han ifrågasätter något och sen funderar på om de verkligen var rätt. Det är en så undebar egenskap han har som verkligen gör honom till Caspar. Han fick vila igår då jag började ganska tidigt på förmiddagen så hann inte rida innan jobbet och inte efter heller. 
 
Idag var det kort dag på jobbet, Slutade redan kvart i två. Hann åka ut och mocka och fixa lite i hagen. Mockade ur 4 kärror med skit och skall fortsätta i helgen tänkte jag. Ska nog tömköra honom antagligen imorgon eller på söndag. Beror lite på hur jag känner imorgon. Måste rida barbacka nu i några dagar då han har fått ett sånt hemskt skav av schabraket. Red lite i ridhuset på honom idag och det kändes väldigt bra. Han har ALDRIG gjort så fina skänkelvikningar som han gjorde nu ikväll. Han har jätte svårt att flytta för vänster skänkel men det var helt klart det bästa någonsin. 
 
Ne nu blir det film och sova lite! 
En bild på en sommartjock Caspar.
//Imme
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se