Busy busy busy doing nothing at all ◊

Godmorgon på er alla! Nu sitter jag här hemma och myser lite för mig själv då jag är ledig idag. Så skönt nu med en ledig dag efter helgens jobb. Igår jobbade jag mellan 12 och 19. Var därför hos Caspar på förmiddagen igår och tanken var ju uteritt. Dock var underlaget ute inte tillräckligt upptinat. Hade inte räknat med att det skulle vara minus grader hela natten nämligen. Därför skippade vi uteritten och tar den ev idag eller imorgon istället. 
 
Valde att longera Caspar igår istället, det var även mer jobb longering istället för motionslongering. När jag longerar för att han ska få motion så får han bara springa av sig i lina och grimma. Spännde in honom igår och lät honom jobba, han tog det riktigt positivt och var riktigt fin. Var någon gång han fick fnatt och drog ett bocksprång. Men det är bara roligt att se. Tanken idag är att vi ska försöka hoppa lite. Tänte ställa fram fem och halvan för att testa och se om vi kan komma bättre överrens. Hoppning är verkligen vår svaga sida denna gången. 
 
Nu ska jag fortsätta med att städa mitt rum och göra mig iordning för lunch med en kompis senare! Även lite småärenden på stan som att köpa linsvätska och åka till granngården och köpa betfor samt morötter. 
Gammal bild från när jag lånade caspar första gången.
//Imme


Carolin    •  

Fin häst :P

Ida    •  

Åh, longering borde jag göra oftare... Men när man varken har ridhus eller paddock och "ridbanehagen" ser ut som ett träsk så får man vara nöjd med uteritter och dressyr i skogen fram tills april-maj typ ;)

Svar: Önskar själv att jag red ut mer. Har haft en medryttarhäst innan där jag bara red ut då det inte fanns något att rida i alls. Saknar det verkligen :) det är så sjukt härligt att trimma i skogen :D
Irmeli Niskasaari


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se