Övernattning

God förmiddag! 
Har precis packat upp lite varor jag varit och handlat inför morgondagens tacokväll. Ska bli riktigt roligt med lite Taco kväll. Sjukt längesedan jag gjorde något sådant. Sov över hos en kompis till idag och vi har varit på ärenden fram tills nu. Så nu ska det städas lite hemma och sen lite lunch och åka ut till stallet. Planen idag blir att rida i ridhuset, lite osäker på om jag vågar lägga fram ett hinder eller ifall lite bommar. Vi får se vad som händer.
Två bilder jag pysslade ihop igår.
//Imme

Står tomt här lite till

Hej på er!
Som ni märker har det stått lite tomt här nu igen och det beror på mycket som hänt privat, Sen har det inte kännts så kul att blogga om ridningen heller riktigt då vi mest bara ridit ut pga mitt bristande intresse att rida i ridhuset. Har ridit där något pass och två av dem passen har gått helt ok. Saken är nog den mer att det inte känns så kul pga att jag inte känner någon förbättring. Känns alltid som det är ständig dragkamp med Caspar och att han går på tvären trots att jag rider framåt. Ute är det så skönt för där släpper vi kraven plus att han går på annat bett ute så blir inte lika mycket dragkamp riktigt. Ska kolla med en i stallet om hon kan hålla lite träning för oss för just nu stampar jag på samma ställe.
 
Igår red vi ut en kort runda och skrittade samt travade någon sträcka. Caspar är så rolig för han är både lättskrämd men ändå inte. Saker man tror att han ska reagera på gör han inte. Igår mötte vi en läskig tant som höll på i trädgården. Hon satt ner i ett land och höll på. Redan då så började Caspar att gå ner i diket. Sen när hon reste sig upp blev det en tvärvändning och nästan en avramlig för mig del. Ibland är han knäpp min häst. Efter denna incident red vi vidare. Otroligt skönt väder det varit nu dem senaste dagarna. 
 
Caspar kommer få vila idag och sen får jag se vad vi hittar på imorgon och på fredag, har tagit ledigt från jobbet på fredag då jag ska passa min lillasyster och köra henne till mina kusiner. Ska bli gött med en liten roadtrip i den ``nya`` bilen. Nedan får ni lite bilder från dem senaste dagarna, även på nya och gamla bilen.
//Imme

Hovis, Ny bil och Barbackatur

Många dagar som flugit iväg nu! Skulle rida i tisdags, det slutade med en ny bil. Äntligen! Så skönt att ha fått det gjort. Det blev en Skoda som hamnade i min ägo. Gillar den redan och känns som en bra bil. I onsdags red jag  ut på förmiddagen med Caspar. Var jätte härligt och han njöt i fulla drag lilla Caspar. 
 
Igår fick Caspar nya skor, så härligt att fått det gjort nu då vi fått skjuta på tiden efter att hovis sträckt sig. Men igår var det dags. Caspar är lite sådär rolig för han testar alltid hovis. Han drar alltid åt sig sina bakben. Antagligen testar han eller så har han varit med om något. Han är rolig med för att han vet om att han inte gör rätt. Eller ja rätt enligt oss.  Man ser på honom att han funderar på om det var särskillt smart. Han kan göra så i ridningen med, han ifrågasätter något och sen funderar på om de verkligen var rätt. Det är en så undebar egenskap han har som verkligen gör honom till Caspar. Han fick vila igår då jag började ganska tidigt på förmiddagen så hann inte rida innan jobbet och inte efter heller. 
 
Idag var det kort dag på jobbet, Slutade redan kvart i två. Hann åka ut och mocka och fixa lite i hagen. Mockade ur 4 kärror med skit och skall fortsätta i helgen tänkte jag. Ska nog tömköra honom antagligen imorgon eller på söndag. Beror lite på hur jag känner imorgon. Måste rida barbacka nu i några dagar då han har fått ett sånt hemskt skav av schabraket. Red lite i ridhuset på honom idag och det kändes väldigt bra. Han har ALDRIG gjort så fina skänkelvikningar som han gjorde nu ikväll. Han har jätte svårt att flytta för vänster skänkel men det var helt klart det bästa någonsin. 
 
Ne nu blir det film och sova lite! 
En bild på en sommartjock Caspar.
//Imme
 
 
Välkomna till denna blogg! Bloggen handlar om mig Irmeli som är en go och glad tjej som gillar att fotografera och att Designa på bloggen . Jag är utbildad hästskötare som numera lagt hästjobb åt sidan och jobbar i butik istället. Just nu rider jag inte någon speciell häst. Men efter sommaren så kommer jag ev ha en häst igen.