Tomt här igen

Hm, svårt att bli bra på det här med att skriva ofta. har inte direkt nisch på bloggen längre då jag för tillfället inte har någon häst jag rider. Ska kanske rida i helgen vi får se vad som händer.Hade dock varit sjukt kul att kunna ta ett pass på Caspar. Ska nämligen ner till skåne i helgen och jobba lite på mitt förra jobb. Dock ej som instruktör utan som fotograf. Äntligen händer det lite på fotograferingsfronten! Har insett att jag är en person som måste vara kreaktiv för att känna mig glad. Det är när jag är kreaktiv jag får leva ut mycket glädje. Haft otroligt svårt det senaste att finna glädje över saker.
 
Därför ska det bli undebart att rulla ner mot skåne imorgon, Där finner jag ofta ro och det är som att åka på en spa-resa trots att jag jobbar. Där känns inget tungt och man glömmer allt som är jobbigt för ett tag. Sist jag var nere och hälsade på blev det som ett slag i magen så fort jag korsade småländska gränsen. Allt man inte tänkt på kom tillbaka och usch det var bara så jobbigt. Trots att jag är den som inte vill klaga utan alltid vill göra det bästa av situatuionen har jag ändå insett att man måste prata ut ibland. Jag gör sällan det då jag inte känner att jag har någon att prata med riktigt. Visst har jag kompisar och även en bästa kompis, känner bara att jag inte vill prata med dem om det. Därför känns det en anning ensamt på den fronten. Men som jag alltid försöker tänka är att livet består av toppar och dalar. Just nu har jag bara hamnat i en dal och snart är allt tillbaka och går som på räls igen.
 
Caspar är bestämt att han inte kommer att komma tillbaka igen tyvärr, det har varit så mycket om och men. Samma dag som allt föll på plats förlora jag ytterligare en person i mitt liv vilket var otroligt jobbigt. Det händer så mycket på så kort tid i mitt liv så därför har jag själv bromsat så himla mycket just nu en liten period tills allt känns bättre igen.Kommande veckor ska jag bara göra saker jag verkligen blir glad av och jag ska försöka se möjligheter i allt! Jag ska försöka att inte vara den deppiga typen men det är otroligt svårt att inte vara det när man är konstant trött och sliten.
//imme
 
 
 
 
 
 
 
 


Ellen    •  

<3


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se