Frizon

Hemma från skåne igen, har spenderat helgen där och det var så himla skönt verkligen. Började dagen tidigt igår med att stiga upp vid fem och sen åka vid sex, han fram till kvart över åtta och då blev det lite möte för att bestämma lite om fotograferingen som skulle ske.
 
Ni anar verkligen inte hur stort stället är och det är ett paradise verkligen. Även fast det kan vara drygt att gå hit och dit så är det ändå världens finaste ställe.  Hann fota nästan alla hästar som skulle igår. Red även Caspar en sväng när jag var där. Han var så fin så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Dock var det för varmt så hann inte rida länge förrens båda höll på att dö av värmeslag. 
 
Idag tvättade vi en av hingstarna som skulle fotograferas samt fångade lite hästar, Vissa dagar är dem jätte snälla att fånga men en dag som denna kan det vara väldigt tidskrävande men problem är till för att lösas. Imorgon blir det jobb och då jobbar jag mellan 12:30-19 rätt ok tid nu när man inte har så mycket annat att passa. Annars väldigt dryg tid.
 En bild jag fotade sist jag var nere
//ImmeKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se