Caspar <3

 

Imorgon är det dags...

God kväll på er!
Imorgon är det ju dags för midsommar! En härlig högtid med sång och dans samt god mat och sällskap. Förra året spenderade jag min midsommar i kristianstad och planen var att dra ner dit denna gången med. Dock satte en monsterförkylning stopp för denna gången. Så ska fira ensam imogon och käka lite midsommarmat för mig själv. Får kanske dansa lite med om jag orkar.
 
Det hela började i måndags och har bara eskalerat, inatt hade jag troligtvis feber men kollade aldrig. var så kokhet så kunde inte sova alls vid tretiden. sen öppnade jag fönster och satte på en fläkt så lyckades jag somna igen efter många om och men. Tror min kropp säger ifrån lite då jag hållit igång för mycket. Men avskyr att ligga still och inte göra något. Det värsta av allt är att jag kollat klart på alla serier jag följer och så,  har ni tips så kommentera nedanför. 
 
 

Frizon

Hemma från skåne igen, har spenderat helgen där och det var så himla skönt verkligen. Började dagen tidigt igår med att stiga upp vid fem och sen åka vid sex, han fram till kvart över åtta och då blev det lite möte för att bestämma lite om fotograferingen som skulle ske.
 
Ni anar verkligen inte hur stort stället är och det är ett paradise verkligen. Även fast det kan vara drygt att gå hit och dit så är det ändå världens finaste ställe.  Hann fota nästan alla hästar som skulle igår. Red även Caspar en sväng när jag var där. Han var så fin så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Dock var det för varmt så hann inte rida länge förrens båda höll på att dö av värmeslag. 
 
Idag tvättade vi en av hingstarna som skulle fotograferas samt fångade lite hästar, Vissa dagar är dem jätte snälla att fånga men en dag som denna kan det vara väldigt tidskrävande men problem är till för att lösas. Imorgon blir det jobb och då jobbar jag mellan 12:30-19 rätt ok tid nu när man inte har så mycket annat att passa. Annars väldigt dryg tid.
 En bild jag fotade sist jag var nere
//Imme
Välkomna till denna blogg! Bloggen handlar om mig Irmeli som är en go och glad tjej som gillar att fotografera och att Designa på bloggen . Jag är utbildad hästskötare som numera lagt hästjobb åt sidan och jobbar i butik istället. Just nu rider jag inte någon speciell häst. Men efter sommaren så kommer jag ev ha en häst igen.