Tänkte sova tidigt....

Hej hopp på er!
Dagens tanke var att somna tidigt då jag börjar tidigt imorgon. Men nej min hjärna har andra planer just nu. Kom även ner precis från att ha tagit ett bad så det är därför jag är så pigg nu. Passade på att skriva en annons på hästnet om att jag söker medryttarhäst, hade en på gång men tyvärr är hästen dålig och kan ej ridas förtillfället vilket är oerhört synd.
 
Igår blev det lite party, ja nu undrar ni nog vem som är sjuk och festar på en söndag? Jo jag var ledig idag och eftersom folk har semester så blev det lite fest hos min kompis Erica. Riktigt roligt var det och har nog mått lite som jag förtjänar idag. Men men då vet man att man haft roligt. Därför blev detta en ligga still och kolla film dag. Har inte haft en sån dag på jättelänge känns det som. Sov till elva idag och sen gick jag upp och beställde hem pizza. Nu senare på kvällen var jag även iväg och handlade lite så jag har lunch till veckan. Blir bara 4 dagars jobb till nu sen har jag semester! 
 
I fredags var jag även med Erica i stallet och måste säga att det var härligt att få känna hästdoften igen, saknar det som sjutton. Fick även rida lite på fina Gilda. Så roligt att få känna på henne i paddocken. Har ridit ut  henne tidigare och då blir det inte riktigt samma sak. Hon var jätte annolsunda emot vad jag trodde! riktigt kul att fått prova henne.
Bjuder på dessa två bilderna!
//ImmeKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se