Underbara vänner ♥

Godmorgon på er! Jag har först och främst lyckats få en massa timmar med sömn! ställde klockan på 9 för att komma upp i någorlunda tid och fixa med Caspar och sen hinna läsa på ytterliggare till provet. Ska åka till skolan en stund innan 17 för att skriva det. Just nu känner jag mig inte nervös med tanke på hur det gick igår när vi gick igenom saker inför provet.
 
Blev inget blogginlägg om longeringen igår som slutade helt annorlunda. När jag skulle åka ut till stallet igår så hade min mormor ramlat, här hemma hos oss. Ambulansen fick komma hit och hämta henne och sen köra henne till sjukhuset. Efter det åkte jag till stallet och började mocka. Så kom två kompisar ut till mig och höll mig sällskap. Riktigt skönt att man fick sällskap av två av dem härligaste kompisarna i världen. Så blev ett kort longeringspass igår och ja vad ska man säga? Blev inget pass där han fick jobba direkt utan bara springa av sig mer. Hörde även att han hostat en del förra helgen så måste börja vattna hans hö så ska det förhoppningsvis bli bättre.
 Gammal sommarbild på mig och Caspar.
//imme
 


Bella    •  

Fin bild!

Ellen - tävlingsryttare    •  

Hoppas att det gick bra med din mormor!


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se