Tyst!

Hej på er!
Set har varit tyst här igen nu i några dagar. Det har varit mycket som jag gjort och jag har inte hunnit blogga den senaste dagarna riktigt. Caspar har blivit riden riktig dåligt dem sista dagarna förra veckan och det beror på mig som inte kunnat sätta ner foten ordentligt. Det är mitt fel som prioriterat bort honom. Det kommer inte hända igen. Jag kommer skita i om jag missar saker, För min del kommer det kvitta. Visst kommer det bli en viss känslomässig stress över att man inte är med sina kompisar. Vet redan nu att jag kommer känna mig stressad över det.  Samtidigt blir jag ännu mer stressad av att jag inte hinner lägga ner tiden på min häst.
 
Idag är det måndag och tanken är att jag ska byta om och sen åka ut till stallet. Idag ska jag rida på pelhamet i ridhuset och rida igenom honom lite. Tänkte byta bort deltat till dubbla tyglar idag istället och rida på det. Mest för att han kan vara ganska pigg iddag då han vilat.Sen vill jag inte att det ska vara så pass skart heller så att det drar i både över och undre ringen.
 
Hanna som fotograferat denna nu förra helgen.
//Imme


Annie    •  

Lycka till med ridpasset och fin bild! :)


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se