tömkörning

God förmiddag! Nu ska jag strax äta och sen hoppa i ridkläderna. Idag är tanken att försöka rida lite. Vi får se hur länge jag rider men det beror på hur länge jag orkar. Innan jag åker iväg till stallet ska jag åka förbi hemma-hallen och kolla om dem har några broddar hemma. Köpte fel storlek när jag beställde hem från Hööks för någon vecka sedan. Så hoppas att dem har så jag slipper jaga vidare. 
 
Igårkväll var jag i stallet och tömkörde Caspar, kan ju säga att det märktes att vi inte gjort det på ett tag. Han var överallt och ingenstans. Han var svår på yttertömmen och lyssnade inte på den riktigt. Funderar på att nästa gång ha gramankoppling på yttersidan nästa gång jag tömkör. Men på slutet släppte han ändå ganska fint och gick på bra. Svårt att korta upp honom i töm tycker jag, han har en tendens att bli väldigt lång och leka spårhund så att säga. Men fick upp honom mer på bakbenen på slutet. Efter jag var klar var det bara att gå in och kvällsfodra. Har stallet hela veckan så i helgen blir det utsläpp, lunch och insläpp.
//Imme


Tuva Björnwall    •  

Men vad fin, tömkörning är himla kul :D


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se