Sönmlöst

Hej på er!
Sitter här nu igen och tänkte strax dra på mig ridkläderna och åkta till stallet, Tanken var att jag skulle rida idag, men känner att jag inte har orken riktigt så ska longera istället. Jag sov knappt något inatt därför är jag skit trött. Igårkväll så brottades jag med jobbiga tankar som gjorde det oerhört svårt att inte gråta. Sov någon timma fram till klockan ett och var vaken fram tills fem imorse och då var det bara att stiga upp. Valde att tacka ja till att öppna idag istället för att börja vid nio som jag skulle från början. Gött med extra timmarna då jag tappat mycket pga skolan, för er som inte vet läser jag Samhällskunskap på 25%.
 
Trots bristen på sömn gick det helt okej att jobba dem få timmarna idag. Det var inte så mycket kunder heller så det var skönt då vi var ganska få idag på förmiddagen. Efter jobbet blev det stress hem då jag fick sluta senare. Tog en macka och åkte sen vidare till skolan för ett möte med min lärare. Har Ekonomiprov imorgon och fick frågor förra veckan, Det var instuderingsfrågor som jag missat lite på och därför ville han ha möte. VI disskuterade min uppsats som ska va inne nästa vecka och kom fram till att jag var tvungen att byta ämne igen. Så nu kör vi från scrath!
 
Bjuder på lite gamla bilder när jag hade Caspar hemma sist.
//Imme
 
 


Elin    •  

Usch vad jobbigt med såna nätter! Hoppas det känns bättre snart och att du reder ut allt det du ligger och tänker på :)

Svar: Jarå lyckades sova inatt istället !:)
Irmeli Niskasaari


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se