Dagens ridpass

Var i stallet runt elva, börjde med att fixa hans box och foder. Han får lite mindre kraft nu när han gått som han gjort. När han är ordentligt igång igen skall han få lite mer. Boxen var helt ok att mocka idag, inte alls så stökig som jag trodde den skulle vara. 
 
Tog in honom och borstade en stund, Caspar är ju en häst som inte direkt är mysig av sig. Han gillar inte att bli klappad i ansiktet hur som helst. Men han gillar att bli borstad previs ovanför ögonen. Då sänker han huvudet och njuter. Trots att min häst är 22 år gammal så har ahn massa idéer för sig. Idag var sadeln läskig när jag skulle lägga på den. Så han dansade runt lite i gången men det gick ändå att lägga på den. 
 
Sadlad och klar gick vi bort till ridhuset och red 40 minuter. Han var seg i början av passet, men när man börjar kräva av honom blir han springig istället. Först red jag mest på översta tygeln. Men blev en del användande av båda tyglar, Han sprang som sjutton ett tag men det gick att fånga upp honom och jobba honom. Idag fungerade inte mitt huvud heller utan vi disskuterade kanske mycket jag och Caspar. Jag är en sån som brukar stanna upp och tänka till om vad som händer, när jag istället kanske lägger till mer skänkel i hörnet. Men inte idag, då var även jag och min hjärna ovänner. Men vi taggar om till imorgon istället.
Bild från idag.
//Imme


Ellen - tävlingsryttare    •  

Ibland är allt som behövs en nya dag & nya tag! Det går bättre imon :)

Svar: Ja verkligen!:D
Irmeli Niskasaari

Michelle Petersson    •  

Så är det ibland. Går säkert bättre nästa gång! 😊

Svar: Tack! Det gör det nog allt!:D
Irmeli Niskasaari


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se