Besök i helgen!

Har ju inte varit så jätte aktiv här i helgen då jag haft besök. Så det har inte hunnits med förrän idag. I fredags hämtade jag Hanna på stationen och vi åkte till stallet för att ta in hästarna efter det. När insläppet och fodringen var klar bar det av till Alvesta och fira en Sandra. 
 
Lördagen började med en sovmorgon till 10, vi skulle haft utsläpp egentligen men stallägaren sa att han kunde ta det så det var jätte skönt. Efter det så blev det fotografering av Hanna, riktigt nöjd med årets första fotografering! Ni kommer få fler bilder i ett separat inlägg senare är tanken. Vi red Caspar och Hanna hoppade. I lördags var en sådan dag där våra problem kom fram väldigt mycket och Caspar var riktigt jobbig. Han har börjat med något i hoppningen som är super jobbigt och det är att han drar ner huvudet och springer iväg. Hanna fick jobba otroligt mycket. Han var jätte trött och svettig när vi var klara så beslut togs att han skall klippas i veckan nu. På kvällen blev det filmmys.
 
Igår söndag så var det tidig morgon med utsläpp. Gick smidigt när vi var två stycken. Vi åkte iväg och käkade frukost mellan utsläppet och ridningen. Sen red jag Caspar en stund innan. Sen fick Hanna rida och det gick mycket bättre än lördagen. Var otroligt kul att se hur fin Caspar var! Så sällan man ser sin häst från marken. Efter ridningen körde vi lite minifotografering på Caspar och mig. Körde till Alvesta och lämnade Hanna på stationen senare på eftermiddagen.  Åkte sen tillbaka och släppte in hästarna och fixade lite i stallet.
 
Foto: Hanna Sandgren
Foto: Irmeli Niskasaari (jag)
//ImmeKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se