Underbara vänner ♥

Godmorgon på er! Jag har först och främst lyckats få en massa timmar med sömn! ställde klockan på 9 för att komma upp i någorlunda tid och fixa med Caspar och sen hinna läsa på ytterliggare till provet. Ska åka till skolan en stund innan 17 för att skriva det. Just nu känner jag mig inte nervös med tanke på hur det gick igår när vi gick igenom saker inför provet.
 
Blev inget blogginlägg om longeringen igår som slutade helt annorlunda. När jag skulle åka ut till stallet igår så hade min mormor ramlat, här hemma hos oss. Ambulansen fick komma hit och hämta henne och sen köra henne till sjukhuset. Efter det åkte jag till stallet och började mocka. Så kom två kompisar ut till mig och höll mig sällskap. Riktigt skönt att man fick sällskap av två av dem härligaste kompisarna i världen. Så blev ett kort longeringspass igår och ja vad ska man säga? Blev inget pass där han fick jobba direkt utan bara springa av sig mer. Hörde även att han hostat en del förra helgen så måste börja vattna hans hö så ska det förhoppningsvis bli bättre.
 Gammal sommarbild på mig och Caspar.
//imme
 

Sönmlöst

Hej på er!
Sitter här nu igen och tänkte strax dra på mig ridkläderna och åkta till stallet, Tanken var att jag skulle rida idag, men känner att jag inte har orken riktigt så ska longera istället. Jag sov knappt något inatt därför är jag skit trött. Igårkväll så brottades jag med jobbiga tankar som gjorde det oerhört svårt att inte gråta. Sov någon timma fram till klockan ett och var vaken fram tills fem imorse och då var det bara att stiga upp. Valde att tacka ja till att öppna idag istället för att börja vid nio som jag skulle från början. Gött med extra timmarna då jag tappat mycket pga skolan, för er som inte vet läser jag Samhällskunskap på 25%.
 
Trots bristen på sömn gick det helt okej att jobba dem få timmarna idag. Det var inte så mycket kunder heller så det var skönt då vi var ganska få idag på förmiddagen. Efter jobbet blev det stress hem då jag fick sluta senare. Tog en macka och åkte sen vidare till skolan för ett möte med min lärare. Har Ekonomiprov imorgon och fick frågor förra veckan, Det var instuderingsfrågor som jag missat lite på och därför ville han ha möte. VI disskuterade min uppsats som ska va inne nästa vecka och kom fram till att jag var tvungen att byta ämne igen. Så nu kör vi från scrath!
 
Bjuder på lite gamla bilder när jag hade Caspar hemma sist.
//Imme
 
 

Dagens ridpass

Var i stallet runt elva, börjde med att fixa hans box och foder. Han får lite mindre kraft nu när han gått som han gjort. När han är ordentligt igång igen skall han få lite mer. Boxen var helt ok att mocka idag, inte alls så stökig som jag trodde den skulle vara. 
 
Tog in honom och borstade en stund, Caspar är ju en häst som inte direkt är mysig av sig. Han gillar inte att bli klappad i ansiktet hur som helst. Men han gillar att bli borstad previs ovanför ögonen. Då sänker han huvudet och njuter. Trots att min häst är 22 år gammal så har ahn massa idéer för sig. Idag var sadeln läskig när jag skulle lägga på den. Så han dansade runt lite i gången men det gick ändå att lägga på den. 
 
Sadlad och klar gick vi bort till ridhuset och red 40 minuter. Han var seg i början av passet, men när man börjar kräva av honom blir han springig istället. Först red jag mest på översta tygeln. Men blev en del användande av båda tyglar, Han sprang som sjutton ett tag men det gick att fånga upp honom och jobba honom. Idag fungerade inte mitt huvud heller utan vi disskuterade kanske mycket jag och Caspar. Jag är en sån som brukar stanna upp och tänka till om vad som händer, när jag istället kanske lägger till mer skänkel i hörnet. Men inte idag, då var även jag och min hjärna ovänner. Men vi taggar om till imorgon istället.
Bild från idag.
//Imme
Välkomna till denna blogg! Bloggen handlar om mig Irmeli som är en go och glad tjej som gillar att fotografera och att Designa på bloggen . Jag är utbildad hästskötare som numera lagt hästjobb åt sidan och jobbar i butik istället. Just nu rider jag inte någon speciell häst. Men efter sommaren så kommer jag ev ha en häst igen.