Uteritt

Äntligen ledig och fint väder! skulle ju enligt vädret vara fint väder i flera dagar nu, men det blev ju aldrig så. dock träffade dem rätt att det skulle bli fint idag. Så härligt, sov borta hos en kompis igår natt tills idag. Blev film och popcornmys igårkväll. Däkade efter ett tag då jag var så himla trött.
 
Vaknade tidigt vid åtta idag och åkte sen hemåt innan ett. Blev lunch och sen städa jag min bil som jag ska besikta imorgon innan åtta. Så nu ser den lite bättre ut, helst av allt hade jag velat tvätta den med. Det får vänta tills någon annan dag istället. Åkte ut till stallet sen och fixade iordning allt. Måste säga att hans box var riktigt ren idag och det var jätte skönt! Han har vissa dagar han är riktigt extrem och andra dagar är det typ bara två högar.
 
Valde att rida ut då det var folk i ridhuset, kände inte för att rida när någon såg idag. Så hämtade pannlampan i bilen då jag inte visste hur mörkt det skulle bli under den stunden jag var ute. Men inga problem alls. Hann rida hela rundan innan det blev allt för mörkt. På vägen mötte vi dem två läskiga islandshästarna. Gick väldigt bra och han var rädd för dem när vi red förbi på ditvägen och sen på tillbaka vägen så var han inte ens rädd för dem. Riktigt skönt att han inte brydde sig om dem lurviga trollen. Vi mötte även tre rådjur som inte var så farliga förrens dem hoppade ut framför näsan på honom, så blev han rädd och ville hoppa i diket.
 
Imorgon är tanken att rida ett dressyrpass, så himla motiverad nu när jag spenderat kvällen med att kolla på ryttareliten. Sen torsdag tänkte jag rida ut en runda igen, fredag blir nog markarbeta och lördag får han vila då jag är i Göteborg tillsammans med Erika, någon mer som ska till Scandinavium då?:D
Frågan är vad han hade för idé med bakbenen på nedersta bilden haha!
//ImmeKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se