Förmiddagspass

Strax ska jag byta om och åka till jobbet. Blir ett kvällspass mellan 13 och 20 ikväll. Besiktade bilen tidigt imorse med några få anmärkningar. oturligt nog men har ju ändå haft det på känn att det skulle bli så. Aja bara att laga och se glad ut för utan bil kommer jag inte långt. 

Efter besiktningen åkte jag ut till stallet för att rida och valde idag att rida i ridhuset. Blev lite dressyr arbete och han var riktigt fin på slutet då han släppte och inte sprang emot hela tiden. i galoppen var han svår på yttertygeln men det släppte sen som sagt. Och på slutet var han så pass fin att jag valde att sluta tidigare pga att det kändes så bra.
 
Bild från idag!:D 
//Imme

Uteritt

Äntligen ledig och fint väder! skulle ju enligt vädret vara fint väder i flera dagar nu, men det blev ju aldrig så. dock träffade dem rätt att det skulle bli fint idag. Så härligt, sov borta hos en kompis igår natt tills idag. Blev film och popcornmys igårkväll. Däkade efter ett tag då jag var så himla trött.
 
Vaknade tidigt vid åtta idag och åkte sen hemåt innan ett. Blev lunch och sen städa jag min bil som jag ska besikta imorgon innan åtta. Så nu ser den lite bättre ut, helst av allt hade jag velat tvätta den med. Det får vänta tills någon annan dag istället. Åkte ut till stallet sen och fixade iordning allt. Måste säga att hans box var riktigt ren idag och det var jätte skönt! Han har vissa dagar han är riktigt extrem och andra dagar är det typ bara två högar.
 
Valde att rida ut då det var folk i ridhuset, kände inte för att rida när någon såg idag. Så hämtade pannlampan i bilen då jag inte visste hur mörkt det skulle bli under den stunden jag var ute. Men inga problem alls. Hann rida hela rundan innan det blev allt för mörkt. På vägen mötte vi dem två läskiga islandshästarna. Gick väldigt bra och han var rädd för dem när vi red förbi på ditvägen och sen på tillbaka vägen så var han inte ens rädd för dem. Riktigt skönt att han inte brydde sig om dem lurviga trollen. Vi mötte även tre rådjur som inte var så farliga förrens dem hoppade ut framför näsan på honom, så blev han rädd och ville hoppa i diket.
 
Imorgon är tanken att rida ett dressyrpass, så himla motiverad nu när jag spenderat kvällen med att kolla på ryttareliten. Sen torsdag tänkte jag rida ut en runda igen, fredag blir nog markarbeta och lördag får han vila då jag är i Göteborg tillsammans med Erika, någon mer som ska till Scandinavium då?:D
Frågan är vad han hade för idé med bakbenen på nedersta bilden haha!
//Imme

Saknad sommar ♥

 
 
 
//Imme
Välkomna till denna blogg! Bloggen handlar om mig Irmeli som är en go och glad tjej som gillar att fotografera och att Designa på bloggen . Jag är utbildad hästskötare som numera lagt hästjobb åt sidan och jobbar i butik istället. Just nu rider jag inte någon speciell häst. Men efter sommaren så kommer jag ev ha en häst igen.