Uteritt igår

Bjuder på en gammal bild, kommer nog inte komma så myckt nya bilder på honom, då jag endast ska rida ut honom tänkte jag. Han är ju rätt så gammal och att sitta och trimma på ridbana suger för både mig och honom. därför kommer vi bara att rida ut i skogen. Han behöver det märkte jag igår. Han har aldrig varit så tittig tidigare som han var igår. inget jag upplevde när jag var medryttare på honom för några år sedan. Då var han snäll och lunkade på . 
 
Jag höll på att sätta mig på baken en gång med. Han blev riktigt rädd för något snöre som låg på marken och gjorde en sån tvärvädning och jag som inte har ridit på ett tag tappa lite balans. Satt dock kvar men det kunde ju gått illa. 
 
Blir nya tag idag, är ledig från jobbet idag så just nu har jag nyligen städat klart mitt rum och sen ska jag ut och städa samt tvätta bilen.  Ska bara slänga i mig lite mat först bara.
 
//Imme - Hungrig som en vargKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se