Uteritt igår

Bjuder på en gammal bild, kommer nog inte komma så myckt nya bilder på honom, då jag endast ska rida ut honom tänkte jag. Han är ju rätt så gammal och att sitta och trimma på ridbana suger för både mig och honom. därför kommer vi bara att rida ut i skogen. Han behöver det märkte jag igår. Han har aldrig varit så tittig tidigare som han var igår. inget jag upplevde när jag var medryttare på honom för några år sedan. Då var han snäll och lunkade på . 
 
Jag höll på att sätta mig på baken en gång med. Han blev riktigt rädd för något snöre som låg på marken och gjorde en sån tvärvädning och jag som inte har ridit på ett tag tappa lite balans. Satt dock kvar men det kunde ju gått illa. 
 
Blir nya tag idag, är ledig från jobbet idag så just nu har jag nyligen städat klart mitt rum och sen ska jag ut och städa samt tvätta bilen.  Ska bara slänga i mig lite mat först bara.
 
//Imme - Hungrig som en varg

Säg hej igen till...

Ni som följt mig ett tag eller känner mig kommer ihåg den här filuren. Han är min föredetta medryttarhäst som jag red 2010-2014 på ett ungefär. Han heter Lucky Duck och står där jag hade Caspar. Ägaren till honom frågade om jag ville rida honom lite nu när hennes man är dålig. Tackade ja eftersom jag ändå inte rider annars alls och sen så är ägaren en undebar person. Så ska rida honom på vardagarna nu åt henne.
 
 Red honom en tur i ridhuset igår och konstaterade att vi kan rida något pass där men bara uteritter. Han är inte riktigt som jag minns honom just nu men vad gör det. Bara nostalgisk att sitta upp i sadeln och rida. Så mycket minnen man har med denna häst och så mycket tokigheter vi gjort i våra dagar.
//Imme- Nostalgin är hög

Fixar och trixar

  
Hej på er. sitter just nu och fixar med lite bilder från en fotografering  tidagre. Kollar även på Em dressyren och får lite insp. Inte för att jag för tillfället rider något men för framtida bruk så att säga. Ni som inte kolla på dressyren så går de på svt play. Idag kom äntligen en bok jag betställt och jag hoppas jag kommer ha mycket nytta av den. Ber om ursäkt om de är mycket stavfel idag. Ögonen hoppar ur ögongloberna av trötthet.
 
//Imme - sover egetnligen just nu zZzzzZZ
Välkomna till denna blogg! Bloggen handlar om mig Irmeli som är en go och glad tjej som gillar att fotografera och att Designa på bloggen . Jag är utbildad hästskötare som numera lagt hästjobb åt sidan och jobbar i butik istället. Just nu rider jag inte någon speciell häst. Men efter sommaren så kommer jag ev ha en häst igen.