Vem har bytt min häst?

De var den stora frågan idag när jag kortade tyglarna, vem sjutton bytte ut min häst? Han var så mjuk och fin så undrar vad som hänt. Han vilade ju igår nämligen så trodde han skulle vara pigg och stark istället. Visserligen blev han det mot slutet men det räknas inte. Red Caspar ca 35 minuter idag bara för att ride igenom honom lite. Imorgon är tanken att rida ut om vädret inte är skit. Skulle ju bli rätt så dåligt väder nu dagarna framöver. Riktigt tråkigt nu då det varit så fint ett tag. Men samtidigt behövs dåligt väder med.
 
Började dagen med jobb mellan 9-15 och sen åkte jag ut till stallet. Mockade och fixade Caspars box först och sen hjälpte jag en tjej i stallet att mocka till sina två hästar och fixade hö till dem. Riktigt kul att hjälpa till lite, att mocka två boxar till gör mig ingeting en sån här dag då jag har en massa tid efter jobbet att fixa sånt på.
 Dagens outfit
//Imme
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se