Uteritt idag och hoppning igår!

Hej på er alla!
Skrev om meningen ovanför tre gånger idag då jag hela tiden skrev fel på hej, Hm... Kanske lite brist på sömn här kanske? eller lite för mycket sömn. Nu sitter jag och kollar runt lite på You tube och även lite olika bloggar. Har idag skrivit minst 5 bra kommentarer och spridit kärlek. Inte så att jag bara skriver nåogt snällt för att jag kan utan varje ord jag skrivit har jag menat. Alla borde bli så mycket bättre på att vara med och höja varandra, och ska man nu ge kritik så skriv det på ett snällare sätt och avsluta med något positivt. Var med och sprid glädje varje dag istället för att trycka ner andra personer.  Utmana er själva att sprida mer kärlek ! Jag vet att ni kan!
 
Jag har haft hand om stallet denna helgen och veckan, veckorna innebär att man släpper in hästarna och helgen så har man både in/ut-släpp samt lunchfodring. Även lite annat smått och gott som skall fixas. Igår släppte jag ut hästarna och stannade i stallet hela dagen på ett ungefär. Idag åkte jag hem och sov en stund till då jag var så himla trött kände jag. Efter att jag mockat klart igår så kom Malin eftersom vi bestämt att vi skulle hoppa.
 
Vi byggde upp lite hinder och lite bommar och gjorde bana av det hela, Hoppade fram på ett rättuppstående och då slog det mig hur fasiken det ska gå bra för han var så stark och bara rusade över och ignorerade mig totalt,tyckte jag. Fram tills jag började rida istället. Jag åkte bara runt på honom först och sen kom jag framt ill att det var att ställa ut och sen in för att få honom att inte rusa runt med mig. Genom av resten av passet sen var an visserligen stark men det gick så mycket bättre och självförtorendet som legat på botten blev upp i toppen och jag ångrar mig att vi inte hoppat mer. Men det var även tack vara Malin som hjälpte mig med som jag började rida och inte åka häst.
 
Idag blev det en skritt och lite travtur som tog kanske 30-35 minuter. Caspar var nöjd att få röra på sig. Han är så himla rolig för han vill verkligen. När man ska korta tyglarna och börja trava så känner man på hela honom hur han bara vill framåt. 
 
Kommer bjuda på en film från hoppningen, var i valet och kvalet på om man skulle lägga ut den eller ej men gör det ändå.
 


Ellen - tävlingsryttare    •  

Gillar verkligen din häst! Han är riktigt snygg och tycker att det ser riktigt trevligt ut!

Ellen - tävlingsryttare    •  

Gillar verkligen din häst! Han är riktigt snygg och tycker att det ser riktigt trevligt ut!

Svar: Vad roligt att höra !:D
Irmeli Niskasaari


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se