Stått tomt här i några dagar nu..

Godmorgon ♥
vet att det stått tomt här nu i några dagar, beror mycket på att dels har Caspar varit skadad och sen så har det varit mycket tid i stallet och på jobbet, blev därför svårt att hålla ingång bloggen samt att motivationen varit låg till att blogga.
 
Vi börjar väl med vad som hände lilla caspar, var ute och mockade och så till honom en kväll och då var han lite svullen i vänster öga. Sköljde ur det och det blev bättre. När jag kommer dagen efter och har mockat till Caspar och en annan  häst. För er som följt mig länge så vet ni vem Lucky är. Min föredetta medryttarhäst. Hur som helst så hade jag hand o båda hästarna. När jag sen går ut och kollar vattnet till Caspar är han skit svullen i ögat. Svårt att öppna det och vägrar kolla med det. RIngde ut dirsiktirtsveterinärerna som kom ut och kollade. Han fick ögat färgat och då hade han ett sår på hornhinnan. Så han fick lite medicin utskrivet. Det blev att åka ut till stallet tre gånger om dagen för att ge honom både salva, ögondroppar och smärtstillande. Nu är han bra igen och jag har precis börjat rida igång honom igen efter 1,5 veckas vila. Red i ridhuset i förrgår och igår red vi ut en sväng. Så jäkla fin han var.
 
Idag är tanken att rida ut honom igen om jag inte bestämmer mig för något annat men känns så skönt att vara ute i det fina vädret.
 //Imme
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se