Rastlös själ

Hej på er alla!
sitter just nu och kollar runt på lite olika bloggar och liknande och funderar lite, dem funderingar jag har är varför jag inte är där jag vill i mitt liv. Jag får massa inspo av alla andra när jag kollar runt. Det får mig att vilja kämpa mer med att komma igång på riktigt. Jag har så många mål och drömmar som jag lagt åt sidan alldeles för länge nu. Ett av dem är faktiskt att flytta och börja om helt. Börja på ett nytt jobb och lära känna nya människor.
 
Jag vill fortsätta förändra min personlighet till någon ännu mer positiv person, Det har jag tappat nu under dem senaste månaderna. Har istället varit bitter och stängt in mig istället. Men nej jag ska sluta med det. Jag ska nå ut till andra personer och börja kämpa lite för sakerna i mitt liv. 
 
Jag är sällan den som kämpar fullt ut, samma sak i skolan. Jag ligger på en mellan nivå utan att anstränga mig alls. Men hade jag verkligen ansträngt mig lite hade jag vunnit så mycket på det. Jag vill utvecklas som människa och jag vill bli bättre. Jag hoppas att fler och fler människor börjar tänka i samma bana och vågar ta steget att kämpa för förändring.
 
#HappiChallenge
//ImmeKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se