Fullt upp hela helgen!

Hej på er!
Nu är det Måndag igen och många börjar sin vecka, själv har jag jobbat hela helgen och får va ledig imorgon igen. Tog även extra ledig i fredags då jag skulle köra min syster till mina kusiner, så fem timmar i bil både i fredags och igår det känns i kroppen idag. Helt seg och orkade knappt mocka min box i morse. I fredags fick Caspar vila och även idag. Red ut med några i stallet i lördags efter jobbet och kom hem runt nio sen på kvällen. Snabbt käka lite och sen sova för att gå upp klockan sex på söndagen och åka till stallet för att mocka. Jobbade sen till fem och åkte direkt till mina kusiner och hämtade min syster. Var hemma och lade mig vid tolv igår.
 
Idag är planen bara att jobba och sen efter jobbet har jag insläpp i stallet. Så Caspar får vila idag med,imorgon dock ska vi rida ut och har tänkt göra det i några dagarn nu för att lätta lite på kraven. Känner att både jag och Caspar behöver att bara ha kul och vara ute och galoppera i skogen istället. Bjuder på en gammal bild nedan men den känslan som vi har där och den kontaken saknar jag i dagens läge.
 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se