Det är nu det är bra

Nu är det mindre än två månader kvar. Sen skall Caspar hem till sina ägare. Jag har bara honom under lånad tid och det känns i hjärtat. Mitt mål är just nu att spara ihop så jag kan ta hem honom igen. Det finns tyvärr mycket som talar emot men jag ska klara det och han ska stå i en transport hem till mig efter augusti. Det är nu vi börjat hitta varandra och det känns riktigt tungt att han snart ska hem. För någon vecka sedan hade vi något av det bästa hopppassen vi haft sen han kom hem till mig förra året. Han börjar bli fin i dressyren nu och man får inte kämpa lika hårt längre. 
 
Skulle våran tid ta slut, så kommer jag inte ångra en sekund att jag tog hem honom igen. Jag trodde vi var klara förra gången jag lånade honom men nej det var vi inte. Jag har kämpat sjukt mycket med denna häst och sett hur han trivs så mycket här i småland och hur han ändrats i ridningen. Han har blivit mer fäst vid en när man kommer. Kommer fram om han står nära och hälsar gärna. När han kom så var han i en bubbla som han var första gången jag tog hem honom med. Han var inte öppen för folk och han var småskygg.
 Siglavy Capriola Caspar <3
//Imme
 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se