Stått tomt här i några dagar nu..

Godmorgon ♥
vet att det stått tomt här nu i några dagar, beror mycket på att dels har Caspar varit skadad och sen så har det varit mycket tid i stallet och på jobbet, blev därför svårt att hålla ingång bloggen samt att motivationen varit låg till att blogga.
 
Vi börjar väl med vad som hände lilla caspar, var ute och mockade och så till honom en kväll och då var han lite svullen i vänster öga. Sköljde ur det och det blev bättre. När jag kommer dagen efter och har mockat till Caspar och en annan  häst. För er som följt mig länge så vet ni vem Lucky är. Min föredetta medryttarhäst. Hur som helst så hade jag hand o båda hästarna. När jag sen går ut och kollar vattnet till Caspar är han skit svullen i ögat. Svårt att öppna det och vägrar kolla med det. RIngde ut dirsiktirtsveterinärerna som kom ut och kollade. Han fick ögat färgat och då hade han ett sår på hornhinnan. Så han fick lite medicin utskrivet. Det blev att åka ut till stallet tre gånger om dagen för att ge honom både salva, ögondroppar och smärtstillande. Nu är han bra igen och jag har precis börjat rida igång honom igen efter 1,5 veckas vila. Red i ridhuset i förrgår och igår red vi ut en sväng. Så jäkla fin han var.
 
Idag är tanken att rida ut honom igen om jag inte bestämmer mig för något annat men känns så skönt att vara ute i det fina vädret.
 //Imme
 
 

Lite snöbilder från gårdagen.

//Imme
 

Det är nu det är bra

Nu är det mindre än två månader kvar. Sen skall Caspar hem till sina ägare. Jag har bara honom under lånad tid och det känns i hjärtat. Mitt mål är just nu att spara ihop så jag kan ta hem honom igen. Det finns tyvärr mycket som talar emot men jag ska klara det och han ska stå i en transport hem till mig efter augusti. Det är nu vi börjat hitta varandra och det känns riktigt tungt att han snart ska hem. För någon vecka sedan hade vi något av det bästa hopppassen vi haft sen han kom hem till mig förra året. Han börjar bli fin i dressyren nu och man får inte kämpa lika hårt längre. 
 
Skulle våran tid ta slut, så kommer jag inte ångra en sekund att jag tog hem honom igen. Jag trodde vi var klara förra gången jag lånade honom men nej det var vi inte. Jag har kämpat sjukt mycket med denna häst och sett hur han trivs så mycket här i småland och hur han ändrats i ridningen. Han har blivit mer fäst vid en när man kommer. Kommer fram om han står nära och hälsar gärna. När han kom så var han i en bubbla som han var första gången jag tog hem honom med. Han var inte öppen för folk och han var småskygg.
 Siglavy Capriola Caspar <3
//Imme
 
 
 
Välkomna till denna blogg! Bloggen handlar om mig Irmeli som är en go och glad tjej som gillar att fotografera och att Designa på bloggen . Jag är utbildad hästskötare som numera lagt hästjobb åt sidan och jobbar i butik istället. Just nu rider jag inte någon speciell häst. Men efter sommaren så kommer jag ev ha en häst igen.