Vill man verkligen va med i en sån klubb?

Fick en fundering idag när jag var inne och kollade runt lite på en klubbs hemsida. Känner till klubben sen tidigare och har själv varit där många gånger. Måste säg att dem som har tagit över där nu verkligen gör ett riktigt bra jobb. Men just nu känns det mer som man tvingar fram hjälpen. Man ordnar så att man som medlem måste vara med ett antal timmar och hjälpa till.
 
Sjävklart är det bra att man får hjälpa till men alla har inte alltid möjligheten. Sen när man läser om vissa saker så inser man att dem klankar ner på dem som inte har den möjligheten att vara med och hjälpa till. Läser man mellan raderna så blir det mer som att ni som hjälpte till ni är så mycket bättre än dem som inte var med.  Jag själv hade ju aldrig velat vara med i den klubben om man ständigt måste hjälpa till med allt annars är man en dålig människa. Så otroligt tråkigt att det dragits till den nivån. Hoppas på att det blir bättre !
// Imme


FrökenTV, bloggen om tv och film    •  

åååå fin bild


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se