Tokhäst!

Inte bloggat på någon dag nu, Blev en tur ute idag på Herr Caspar. Det är tredje gången jag rider ut sen han kom till mig och första gången utan sällskap ute.Var riktigt härligt väder ute trots att det började bli lite kallt. Red inte en jätte lång runda heller.
 
Skrittade ifrån stallet och en bra bit ifrån tyckte Caspar att han inte skulle gå framåt. Så vi hade en "disskusion" som jag väljer att kalla det där han stegrade och hoppa i diket X antal gånger. Efter en stund gick det att komma åt honom och få honom framåt. Bästa med en sån situation är att han oftast reser sig och inte gör något annat en att snurra runt typ. Sen stod han och studsade på stället med.
 
Efter en stund gav han sig och det gick framåt. Vi red lite trav och sen galopp. Några meter galopp sen kommer det två räcken vid vägen som han inte reagerat på innan men idag skulle han stanna och galoppera tillbaka. Återigen stod han och stegra på stället innan han valde att gå framåt igen. Resten av turen var han jätte fin och inga bekymmer alls.  Vi tränade galoppfattningar och han var fram och på.
 
Detta är en av dem dagarna jag verkligen känner att jag gillar min häst så otroligt mycket.
Imorgon taggar vi hoppträning! 
//Imme
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se