Söndag fast fredag!

Idag har jag fortsatt att vara ledig och det har varit så skönt. Verkligen laddat batteriet och blivit så mycket gladare. Jag hoppas på att glädjen håller i sig hela helgen och att jag sen chillar på måndag och skaffar mig mer energi. Jag är en väldigt glad människa men har inte varit det det senaste av många olika anledningar. Idag fick jag ett rejält utbrott och kände att jag mådde jätte dåligt och fick höra något som gjorde mig så hoppfull och det var att allt löser sig.
 
Jag har varit jätte orolig ett tag och därför inte kunnat vara så glad och pigg som jag vill vara och det värsta är att ingen i min närhet har sagt dem orden jag behövt förrens idag, känns som alla sågat mina val och sett ner på mig det senaste utan att dem kanske gjort det. Men nu är det bra igen och jag ska blicka framåt och sluta ha panik.
 
Spenderade min dag idag med att städa och tvätta bilen samt mitt rum och även tvättat lite. Så härligt att hinna med så mycket och ändå kännt att jag kunnat ta det lugnt. Efter det så åkte jag till stallet och red Caspar. Det senaste har jag fått lite mer inblick hur jag ska rida. Med tanke på att jag inte har några muskler kvar sen innan så måste jag träna upp mag och ryggmuskler även benmuskler. Måste lära mig att komma ner i sadeln och rida mer framåt. Lilla Caspar var hur go som helst.
Två bilder från idag !
//Imme
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se