Ledig dag!

Hej på er!
Jag vet att jag bloggat kasst nu, vissa dagar går inte tiden ihop sig eller så är det motivationen. Jag började med en ny bloggdesing idag med som ska komma upp snart. Eftersom jag var ledig idag så passade jag på att göra lite saker. Jag var nere på biblioteket och lånade tre böcker som handlar om motivation. Det är ett intresse som växer sig större och större hos mig. Har varit inne på att kanske plugga till en motivations coach men vi får se!
 
Läste en bok om motivation som heter Bli en vinnarskalle med Olof Röhlander och har bara några sidor kvar i boken. Måste säga att den är riktigt bra så funderar på att köpa den istället för att kunna ha kvar och plocka fram när den behövs. I den står det massa tips och råd som jag vill ta vara på !
 
Åkte ut till stallet nu på kvällen och red ett dressyrpass på Caspar som lyckats skita ner sig totalt! Han har hittat en del i hagen där det är sand, Det gillar jag inte haha. Ne då självklart ska han få va häst och rulla sig och bli skitig! Men imorgon ska han få bada så han inte är helt brun.
 
 
//Imme - Ny motivationscoach!Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se