Hoppar Caspar hemma första gången!

Video från när jag hoppade Caspar för första gången sen han kom hem !
//Imme

Godmorgon!

Godmorgon på er alla!
Nu har jag precis gjort mig klar för jobbet och ska äta frukost. Sen blir det jobb mellan 11 och 17. Jobbade även igår och åkte efter jobbet till Caspar. Blev en tur ute igår och eventuellt idag med. Sen imorgon får vi se vad vi hittar på. Han var jätte fin igår när vi red ut och lagom pigg i början. Sen när vi skulle rida hemåt tippade han bara och taktade. Lät honom trava då men det dög inte utan då skulle det galopperas istället tyckte han. Så valde då att göra galoppfattningar från skritt och låta honom galoppera liten bit och sen sakta av och försöka igen. Sista sträckan där man kan galoppera lät jag honom gå och välja tempo själv. Enda problemet är bara att få stopp på honom sen, Lång bromssträcka haha. Sen travade vi av och skrittade tillbaka.
 
Så härligt att rida ut nu men dem himla älglopporna kan ju dra någon stans och brinna. Riktigt jobbiga och går knappt att ha ihjäl dem heller.
//imme

Söndag fast fredag!

Idag har jag fortsatt att vara ledig och det har varit så skönt. Verkligen laddat batteriet och blivit så mycket gladare. Jag hoppas på att glädjen håller i sig hela helgen och att jag sen chillar på måndag och skaffar mig mer energi. Jag är en väldigt glad människa men har inte varit det det senaste av många olika anledningar. Idag fick jag ett rejält utbrott och kände att jag mådde jätte dåligt och fick höra något som gjorde mig så hoppfull och det var att allt löser sig.
 
Jag har varit jätte orolig ett tag och därför inte kunnat vara så glad och pigg som jag vill vara och det värsta är att ingen i min närhet har sagt dem orden jag behövt förrens idag, känns som alla sågat mina val och sett ner på mig det senaste utan att dem kanske gjort det. Men nu är det bra igen och jag ska blicka framåt och sluta ha panik.
 
Spenderade min dag idag med att städa och tvätta bilen samt mitt rum och även tvättat lite. Så härligt att hinna med så mycket och ändå kännt att jag kunnat ta det lugnt. Efter det så åkte jag till stallet och red Caspar. Det senaste har jag fått lite mer inblick hur jag ska rida. Med tanke på att jag inte har några muskler kvar sen innan så måste jag träna upp mag och ryggmuskler även benmuskler. Måste lära mig att komma ner i sadeln och rida mer framåt. Lilla Caspar var hur go som helst.
Två bilder från idag !
//Imme
 
Välkomna till denna blogg! Bloggen handlar om mig Irmeli som är en go och glad tjej som gillar att fotografera och att Designa på bloggen . Jag är utbildad hästskötare som numera lagt hästjobb åt sidan och jobbar i butik istället. Just nu rider jag inte någon speciell häst. Men efter sommaren så kommer jag ev ha en häst igen.