Stolt!

Tjena på er!
Jag vet att jag försvinner och kommer tillbaka, ska bättra mig på detta. Men varit många sena dagar på jobbet och även sena kvällar hos Caspar. Sen har jag hittat på en del annat mellan jobbet och Caspar med. Idag var jag ledig men spenderade dagen med att klippa mig och träffa Sandra lite. Jag har precis ätit och ska strax åka till Caspar.
 
Igår åkte jag till stallet ganska sent och red. Riktigt nöjd över min insats igår på ridpasset och Caspar var skitfin! Alltså han har varit jätte fin dem två senaste passen så har undrat vad som hänt min häst ? Det är väldigt positivt så ska väl inte klura i det för mycket. Det var ännu roligare när våran tränare red på sin häst och sen kommenterade att vi har utvecklats jätte mycket sen hon såg oss sist och jag verkligen red fram och på rätt sätt! Så härligt att höra av andra med att han är fin och går på bra! Var lite busig och råkade köpa ett Ps träns till Caspar för några veckor sedan och det kom hem i måndags. Har ridit på det nu och älskar tränset!
 
 
//ImmeKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se