En guldstjärna till min häst!

Först och främst har jag varit ledig idag! Och jag lovar att det behövdes verkligen! Har fått lite mer energi som jag behöver för att kunna vara på så bra humör som möjligt och höja alla andra !Tog sovmorgon till typ tio och sen har jag mest chillat vilket jag behöver. Ska städa mitt rum imorgon innan jobbet med tänkte jag.
 
Åkte ut till stallet lite senare mot kvällen och fixade boxen samt mat, hästarna har precis börjat få morgonpåsar ute nu när det snart inte finns något gräs kvar i hagarna. Det dröjer nog inte länge till förrens dem får lunch påsar med. Har verkligen inte saknat att packa hö. Det är verkligen det tråkigaste att göra. Jag menar att mocka är hundra gånger roligare. Håller ni inte med ? När jag var klar gick jag bort till ridhuset och byggde fram 4 travbommar på ena långsidan och två småhinder med 17 meter i mellan så att det skulle bli 4 galoppsprång.
 
Började med att rida fram Caspar och valde idag att ha martingal då vi skulle skutta lite och han gärna drar upp och springer ibland. Inte idag dock. Han var riktigt fin! När jag var klar så var han så mjuk och genomriden. Jag är stolt över att jag hittar knapparna på honom igen. Han är mer framåt vilket gör det lättare att rida honom. Han var så seg och orkeslös när han kom hem vilket resulterar i att han ser halt ut för att han inte går framåt. Sen är jag van vid att kunna plocka lite i honom och då förvärrade jag bara problemet. Nu tuffar han på som en klocka och då går det rida mer från bakbenen och fram. Han gick riktigt fint över bommarna idag med. Dock hade vi problem med sista bommen då jag lagt lite för långt avstånd imellan. körde med 1.10 mellan bommarna. tror att sista råkade vara lag 1.20 ifrån och det gör stor skillnad. Men det rättade vi till sen. Efter bommarna tog vi dem små upphöjda bommarna och red förs den första, gjorde sen en volt och kom på det igen och gjorde det på båda innan jag bytte varv och gjorde samma sak i andra. Caspar var ouppmärksam på hindren först men sen så var han helt med på noterna.
 
Han får verkligen en stjärna idag lilla Åsna, Imorgon blir det uteritt och på Torsdag får han vila.
Bild från idag på dagens övningar!
//Imme- Lite piggare & Gladare.Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se