Föreläsningstips!

För flera veckor sedan var jag tillsammans med några kompisar på Charlies häst och hund. Där lyssnade jag på en jätte inspirerande föreläsning.  Under den tiden red jag Larry och kände att vi stannat i en fas och denna lilla föreläsning var verkligen inspirerande.
 
Johanna som är föreläsare är en riktigt härlig och glad individ. När hon pratar blir man både glad och man vill höra mer.  Under den tiden jag följt Ryttarinspiration som hon driver så har hon och sidan utvecklats otroligt mycket! Johanna är en person som behövs i ridvärlden, med tanke på så mycket negativitet som det finns så tycker jag att hon bidrar till en bättre gemenskap och kontakt mellan ryttare. Hon berättar med stor inlevelse och man känner sig som man är på plats när hon berättar saker hon varit med om inom ridsporten. 
 
Önskar att jag skulle kunna gå på en hel av hennes föreläsningar, Så följ med på hennes resa hon gör och bli inspirerad av denna otroligt härliga person!
 
( Lånad bild)
//ImmeKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se