Helt sjukt!

Något jag har tänkt på i flera dagar nu är en rad händelser som hänt. Det är ett ämne som berör oss tjejer smat killar. Det är ganska sjukt att i vårat samhälle idag så är det acepterat att säga vissa saker. Visst uttrandefrihet är jätte bra! Men man måste tänka sig för och balansera mellan alla regler. För samtidigt som yttrandefriheten finns, så finns även något som säger att man inte har rätt att kränka andra människor. Alla är lika värda helt enkelt.
 
Därför blir man så ledsen när man läser allt näthat överallt, även så sjukt att så många människor får svälja så många kränkningar varje dag. På jobbet,gatan, mataffären och på nätet you name it! Det finns verkligen överallt. Känner själv att det inte bara ridsporten som detta problem existerar, visst många ridpsortsutövare är ganska bra på att vara kränkade mot varandra. Men varför väljer vi att ha ett samhälle där är okej att kränka någon? Jag förstår inte detta.
 
Som person är jag väldigt glad och älskar när andra är glada i min närhet. Varför ska det vara så svårt att glädjas åt andras framgång? Varför ska vi behöva kränka varandra och säga att är okej? Jag kan erkänna att jag alldes för negativ ibland och själva har detta problemet. Men jag tänkter mig för och försöker göra något åt detta. Jag som människa vill växa och blir bättre! Annars kommer jag aldrig att kunna nå ett av mina mål. Det är att både glädja och inspirera andra människor till att vara  bra. Att vara den individen som ser framåt, ser förbi alla hinder. Mycket har hänt i mitt i mitt liv de senaste åren och jag har sett mig själv växa och ta det steget att bli mognare och mer positiv.
 
Finns många människor i min vardag som ger mig energi till att fortsätt att vara glad. Hoppas ni läser detta, och hoppas ni förstår att ni är guldvärda. För jag tror att om man ska orka vara glad och orka glädjas åt andra så måste man omge sig av personers som är bra för en. Personer som gör dig glad och som kan glädjas åt dina framsteg och att du kan glädja dig åt deras. Hade så sjukt undebart om världen bara ville förändras, nu kommer den inte göra det på en dag men varje dag är en ny dag och vi kan alltid välja att göra det som gör att vi hamnar i rätt riktning. 
 
Jag hoppas ni som läser detta får en tankeställare och vill vara med och förbättra tillvaron för andra. Ingen ska behöva vara orolig för kränkningar, och definitivt inte ha en klump i magen vart de än går.
 
//Imme
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se