Varje dag...

varje dag börjar jag dagen med att läsa igenom dessa olika qoutes som är motiverande. Den morgon rutinen är riktigt viktig för mig. Om inte jag gör det får jag extremt svårt att hålla humöret uppe och motivera andra som jag vill motivera. Ett tips till alla är som vill vara med att göra världen positivare! Börja redan imorgon. Ställ dig sedan framför spegeln och berätta för dig själv hur värdefull du är. 
 
 
//Imme

Jobb idag !

Klockan börjar närma sig läggdags snart, dock ska jag fixa lite mat till imorgon innan jag går och lägger mig. Det har varit en väldigt bra dag ändå på jobbet. Känner att även jag varit på bra humör för det mesta idag och det är verkligen vad jag vill. Är så glad över allt jag har i mitt liv just nu, är så tacksam för mina undebara vänner jag har. Även min familj jag har som stöttar mig i det jag vill göra i livet. Ibland känner jag bara att jag vill räcka till mer och sluta vara en börda för ibland är jag verkligen det. 
 
Känns verkligen som att det här med bloggandet går framåt igen och jag hoppas på att jag kommer att lyckas fortsätta hålla igång. Tanken är egentligen att bli mer aktiv senare när jag får hem Caspar men just nu så försöker jag ändå blogga lite !
 
Saknad liten Myran <3
//Imme

Helt sjukt!

Något jag har tänkt på i flera dagar nu är en rad händelser som hänt. Det är ett ämne som berör oss tjejer smat killar. Det är ganska sjukt att i vårat samhälle idag så är det acepterat att säga vissa saker. Visst uttrandefrihet är jätte bra! Men man måste tänka sig för och balansera mellan alla regler. För samtidigt som yttrandefriheten finns, så finns även något som säger att man inte har rätt att kränka andra människor. Alla är lika värda helt enkelt.
 
Därför blir man så ledsen när man läser allt näthat överallt, även så sjukt att så många människor får svälja så många kränkningar varje dag. På jobbet,gatan, mataffären och på nätet you name it! Det finns verkligen överallt. Känner själv att det inte bara ridsporten som detta problem existerar, visst många ridpsortsutövare är ganska bra på att vara kränkade mot varandra. Men varför väljer vi att ha ett samhälle där är okej att kränka någon? Jag förstår inte detta.
 
Som person är jag väldigt glad och älskar när andra är glada i min närhet. Varför ska det vara så svårt att glädjas åt andras framgång? Varför ska vi behöva kränka varandra och säga att är okej? Jag kan erkänna att jag alldes för negativ ibland och själva har detta problemet. Men jag tänkter mig för och försöker göra något åt detta. Jag som människa vill växa och blir bättre! Annars kommer jag aldrig att kunna nå ett av mina mål. Det är att både glädja och inspirera andra människor till att vara  bra. Att vara den individen som ser framåt, ser förbi alla hinder. Mycket har hänt i mitt i mitt liv de senaste åren och jag har sett mig själv växa och ta det steget att bli mognare och mer positiv.
 
Finns många människor i min vardag som ger mig energi till att fortsätt att vara glad. Hoppas ni läser detta, och hoppas ni förstår att ni är guldvärda. För jag tror att om man ska orka vara glad och orka glädjas åt andra så måste man omge sig av personers som är bra för en. Personer som gör dig glad och som kan glädjas åt dina framsteg och att du kan glädja dig åt deras. Hade så sjukt undebart om världen bara ville förändras, nu kommer den inte göra det på en dag men varje dag är en ny dag och vi kan alltid välja att göra det som gör att vi hamnar i rätt riktning. 
 
Jag hoppas ni som läser detta får en tankeställare och vill vara med och förbättra tillvaron för andra. Ingen ska behöva vara orolig för kränkningar, och definitivt inte ha en klump i magen vart de än går.
 
//Imme
 
Välkomna till denna blogg! Bloggen handlar om mig Irmeli som är en go och glad tjej som gillar att fotografera och att Designa på bloggen . Jag är utbildad hästskötare som numera lagt hästjobb åt sidan och jobbar i butik istället. Just nu rider jag inte någon speciell häst. Men efter sommaren så kommer jag ev ha en häst igen.