Jönköping idag !

Idag blev det en tripp till Jönköping tillsammans med Erica. Vi planerade in detta spontana besök igår när vi var och badade. Har inte badat på länge så igår var det verkligen awsome att bada !

Vi började dagen med ett besök på Charlies i Jönköping. Hittade inget där direkt utan vi åkte vidare till hööks där jag shoppade tyglar och två grimskaft då jag inte har några tills när Caspar kommer hem. Efter hööks blev det A6 och lite klädshopping. Köpte en tröja , shorts samt en klänning till mig själv och ett par byxor till min mamma.

Det var ju riktigt varmt ute idag med och det märktes inne i affärerna med trots ac, så är glad att vi kunde ta mina föräldrars bil med ac. När vi var färdiga på A6 åkte vidare till Max för mat sen in på hemmahallen och kika lite. Även där blev caspar bortskämd ett nytt täcke
Med hals frän pessoa. Fattar inte att de kan va så svårt att få tag på ett vanligt regntäcke med hals utan foder i. Men nu lyckades jag äntligen !
Så riktigt nöjd med dagens inköp!
//Imme
Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se