Åh så inspirerad!

Var inne och scrollade på facebook tidigare idag. Har läst samma inlägg kanske 10 gånger på både instagram och Facebook. Det handlar om en gammal klasskompis, ingen jag umgicks med jätte mycket direkt men ändå. Läser flera gånger om hennes resa för att bli något jag tidigare ville bli. Jag blir så stolt och motiverad av att fortsätta i min vardag när jag läser hennes statusar. Att hon verkligen kommit en lång väg med henns mål och jag håller tummarna för att det går vägen för henne. 
 
Inte bara denna tjejen gör mig motiverad utan många andra. Men just kännslan av att veta att man varit i närheten av denna motiverande och inspirerande person fyller mig med ännu mer pepp. Jag känner ännu mer hur sugen jag är på att uppnå mina egna mål i framtiden.  Så på måndag när jag är ledig så ska det verkligen tas tag i detta. Jag har en liten väg att ta mig dit jag vill och den vägen ska jag klara !
 
 
//Imme
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se