Jönköping idag !

Idag blev det en tripp till Jönköping tillsammans med Erica. Vi planerade in detta spontana besök igår när vi var och badade. Har inte badat på länge så igår var det verkligen awsome att bada !

Vi började dagen med ett besök på Charlies i Jönköping. Hittade inget där direkt utan vi åkte vidare till hööks där jag shoppade tyglar och två grimskaft då jag inte har några tills när Caspar kommer hem. Efter hööks blev det A6 och lite klädshopping. Köpte en tröja , shorts samt en klänning till mig själv och ett par byxor till min mamma.

Det var ju riktigt varmt ute idag med och det märktes inne i affärerna med trots ac, så är glad att vi kunde ta mina föräldrars bil med ac. När vi var färdiga på A6 åkte vidare till Max för mat sen in på hemmahallen och kika lite. Även där blev caspar bortskämd ett nytt täcke
Med hals frän pessoa. Fattar inte att de kan va så svårt att få tag på ett vanligt regntäcke med hals utan foder i. Men nu lyckades jag äntligen !
Så riktigt nöjd med dagens inköp!
//Imme

Jag vet ej deppig eller nått?

Jag brukar sällan försöka att vara negativ men även när man är så glad hela tiden så finns det något bakom det. Jag är en person alltid håller allt för mig själv det mesta. Saker som jag mår riktigt dåligt av brukar jag sällan säga. Jag vet inte varför riktigt jag gör så. Just nu har jag en riktig period där det hela tiden är saker jag är orolig över. Jag är inte ledsen direkt men det känns så tomt. Jag ska ta mig ur detta nu och blicka framåt snart men jag känner att det kommer vara några jobbiga dagar framöver nu.
 
 

Åh så inspirerad!

Var inne och scrollade på facebook tidigare idag. Har läst samma inlägg kanske 10 gånger på både instagram och Facebook. Det handlar om en gammal klasskompis, ingen jag umgicks med jätte mycket direkt men ändå. Läser flera gånger om hennes resa för att bli något jag tidigare ville bli. Jag blir så stolt och motiverad av att fortsätta i min vardag när jag läser hennes statusar. Att hon verkligen kommit en lång väg med henns mål och jag håller tummarna för att det går vägen för henne. 
 
Inte bara denna tjejen gör mig motiverad utan många andra. Men just kännslan av att veta att man varit i närheten av denna motiverande och inspirerande person fyller mig med ännu mer pepp. Jag känner ännu mer hur sugen jag är på att uppnå mina egna mål i framtiden.  Så på måndag när jag är ledig så ska det verkligen tas tag i detta. Jag har en liten väg att ta mig dit jag vill och den vägen ska jag klara !
 
 
//Imme
 
Välkomna till denna blogg! Bloggen handlar om mig Irmeli som är en go och glad tjej som gillar att fotografera och att Designa på bloggen . Jag är utbildad hästskötare som numera lagt hästjobb åt sidan och jobbar i butik istället. Just nu rider jag inte någon speciell häst. Men efter sommaren så kommer jag ev ha en häst igen.