Dagens ridning.

Valde att hoppa upp på Caspar idag, troligtvis har han lyckats springa av sig all energi nu. Känns skönt att han äntligen får göra sig av med den nu. Det är fruset i hagen så där kan han inte göra så jätte mycket, dagen idag har bestått av stallet och plugg. Imorgon ska jag jobba kvälll så blir tidig morgon för att hinna rida och sen plugga innan jobbet imorgon.
 
Ridnigen idag var helt ok! red på pelhambetter bara för säkerhetsskull. Ska rida lite dressyr imorgon så tänker ev longera honom innan men vi får se. Idag gick det helt ok. Det blir ju inte mycket ridning på pelham för att han är så mjuk på det. Dock går det aldrigg få en ärlig form med det förutom utomhus då han har mer energi och går på ännu mer en vad han gör i ridhuset. Det år liksom inte reglera formen utan han är alltid en anning bakom lod och får inte att får fram han framför lod förutom i skogen dock. Därför rider jag sällan på det. Mest idag var det för bromsens skulle och det känndes bra behövde inte ta i honom utan rösten räckte. Så imogon betslar jag ner till Baucher istället.
 
//ImmeKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se