Dagens ridning.

Valde att hoppa upp på Caspar idag, troligtvis har han lyckats springa av sig all energi nu. Känns skönt att han äntligen får göra sig av med den nu. Det är fruset i hagen så där kan han inte göra så jätte mycket, dagen idag har bestått av stallet och plugg. Imorgon ska jag jobba kvälll så blir tidig morgon för att hinna rida och sen plugga innan jobbet imorgon.
 
Ridnigen idag var helt ok! red på pelhambetter bara för säkerhetsskull. Ska rida lite dressyr imorgon så tänker ev longera honom innan men vi får se. Idag gick det helt ok. Det blir ju inte mycket ridning på pelham för att han är så mjuk på det. Dock går det aldrigg få en ärlig form med det förutom utomhus då han har mer energi och går på ännu mer en vad han gör i ridhuset. Det år liksom inte reglera formen utan han är alltid en anning bakom lod och får inte att får fram han framför lod förutom i skogen dock. Därför rider jag sällan på det. Mest idag var det för bromsens skulle och det känndes bra behövde inte ta i honom utan rösten räckte. Så imogon betslar jag ner till Baucher istället.
 
//Imme

Longering igår.

Nu är det strax dags att byta om och åka till stallet, idag ska caspar ridas och vi får se hur det går. Igår longerade jag honom och lovar att det gick fort! Fick hela tiden be honom om att sluta springa så energi har han allt !

Efter stallet sen ska jag fortsätta plugga och sen blir de att laga mat.

Piggelin!

Hej på er!
Denna helgen började med en fullspäckad fredag med jobb och sen ullared med Linnea! Blev lite shoppat och caspar fick en grimma  och ett täcke. Sen köpte jag en massa annat. Sen i lördags skulle jag rida och Caspar super pigg så det slutade i kaos och jag satte av. Så idag är tanken att han ska tömköras och förhoppnigsvis bli av med lite energi.
Foto från lördagen som Linnea fotat.
//Imme
Välkomna till denna blogg! Bloggen handlar om mig Irmeli som är en go och glad tjej som gillar att fotografera och att Designa på bloggen . Jag är utbildad hästskötare som numera lagt hästjobb åt sidan och jobbar i butik istället. Just nu rider jag inte någon speciell häst. Men efter sommaren så kommer jag ev ha en häst igen.