Lätt svår ????

Nu är det bara några dagar kvar tills bästa Caspar kommer hem, längtar som tusan! Är en jobbdag kvar denna veckan innan två dagars ledig innan jobb igen. Men på fredag är det dags alltså. Red Caspar lite nu i skåne igen och red lite dressyr och hoppade. Eftersom jag fortfarande är sjuk med så hade jag inte riktigt någon ork till att rida helt ordentligt. 
 
Fick känna en del på honom och vet vad jag har att vänta mig. Det kommer vara samma starka och springiga häst som kommer att komma hem. Han var sån i början med men det släppte med tiden lite. Nu ska det alltså tränas som sjutton när han kommer. Dock får han en liten lugnare period i början. Samtidigt så ska vi ta tag i allt. Många tror att han är lättriden men det är oftast dem som ridit honom på Pelham. Jag har betslat ner till ett vanligt bett eller ett Baucher och tro mig han är så himla svår ! Eftersom han är extremt stark så krävs det mycket mage och mycket sits i ridningen. Sitsen är en av mina största svagheter men som sagt träning ger färdighet! 
 
Kändes först som ett misstag att välja att ta hem honom igen när han kändes så. Men när jag tänker mer på det så tar jag tillbaka det. Ska bli så kul att träna och nå vårat mål igen. Han ska bli lika fin som han var i April 2015 då jag lämnade tillbaka honom.
 
//Imme - Sjuk och sjukt taggad!Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se